Chcete konvektomat na splátky a spoustu výhod zdarma? Jak na to?

Zajímá vás, jak to děláme v naši předváděcí restauraci?

Chceme aby naši zákazníci byli v podnikání úspěšní a tak jsme rozhodli odkrýt naše karty a ukázat vám, jak to děláme v naši restauraci Babylon.

Zhruba před šesti lety jsme otevřeli naši vlastní restauraci ve Frýdku-Místku. První myšlenka byla ta, že bude sloužit jako předváděcí kuchyň pro naše zákazníky a také školící centrum pro kuchaře. To vše se nám podařilo a kuchaře z různých provozů u nás vítáme velmi často. V této naši restauraci také pořádáme předváděcí akce vaření v konvektomatu Rational.

Aby nám ale mohl tento podnik sloužit jako předváděcí provoz, museli jsme docílit toho, aby se restauraci skvěle dařilo, aby jsme dělali výbornou gastronomii a abychom se obklopili výborným personálem. To vše se nám podařilo a nyní kvalitou jídla a servisu patříme mezi nejlepší ve městě a každý nás zná.

Jsme restaurace spíše malá s kapacitou cca 50 míst. Restauraci jsme postavili na kuchyni, která je otevřená a lidé tak můžou na vlastní oči vidět, jak se jejich jídlo připravuje. Pokud by se mě dnes někdo zeptal, jak se nám to všechno podařilo, musel bych říct, že je to minimálně z 50% díky konvektomatu Rational, který je srdcem naši kuchyně.

Předváděcí a školící kuchyň v naši restauraci Babylon

Denně vaříme asi 100 meníček a stejný počet je i na alacart objednávky. Do toho ještě děláme pizzu, která jde i na rozvoz. Bohužel máme malé prostory a tak se u nás nekonají velké akce jako oslavy, svatby a večírky. O to více se musíme snažit, aby jsme měli stále plno a restaurace šlapala.

V naši kuchyni máme konvektomat Rational SCC 61, který jede téměř nepřetržitě. Děláme v něm zruba co druhý den noční úpravy na denní menu nebo si připravíme pečené krkovice, hovězí žebírka apod. které máme v našem jídelním lístku.

Přes obědy prakticky až do večera konvektomat slouží pouze na objednávky z jídelního lístku, kdy opravdu všechno třeba i jednu porci steaku děláme vždy v konvektomatu. Konvektomat naši kuchaři milují hlavně když mají v restauraci plno a hrne se jim do kuchyně jedna objednávka za druhou. To použivájí v konvektomatu systém ELC, kdy se jim konvektomat změní na šest opékacích desek a v každém zásuvu dělají ruzné potraviny najednou.

Označeno v Blog, Případová studie