Chcete konvektomat na splátky a spoustu výhod zdarma? Jak na to?

Jak na smažení řízků v konvektomatu, aby byly šťavnaté a křupavé?

Pokud vám někdo říká nebo si myslíte, že smažení v konvektomatu není možné nebo není kvalitní, tak to není pravda. Konvektomat Rational zvládá smažení skvěle a výsledky jsou překvapivě výborné.

Aby jsme vám to ukázali, natočili jsme krátké video, jak smažení v konvektomatu probíhá a jak na něj. Ukážeme si to na smaženém kuřecím řízku. Aby se řízek při smažení v konvektomatu hezky zbarvil, je nutné, aby byl řízek před smažením postříkán tukem na smažení.

My na to používáme lakýrnickou pistol, do které dáváme tuk Rama Combi Profi, který je určen na smažení a je na máslové bázi. Tento tuk je celkem drahý a tak jej ještě ředíme s obyčejným olejem v poměru jedna ku jedné.

Aby byl tedy řízek při smažení v konvektomatu krásně zbarvený a křupavý, stačí řízek obalit v klasickém trojobalu a řízek před vložením do konvektomatu postříkat tukem. Nesmí se postříkat moc a také by neměl být postříkan tukem delší dobu před tím, než v konvektomatu začnete smažit. Jinak by hrozilo, že se tuk do řízku nasaje a výsledek bude ten, že nebude řízek dostatečně křupavý.

Označeno s:
Označeno v Blog, Návody a postupy, Video návody