Chcete konvektomat na splátky a spoustu výhod zdarma? Jak na to?

1. díl – Když je čas vyměnit starý konvektomat za nový

Toto je reálná případová studie půjčení konvektomatu na zkoušku, když je třeba vyměnit starý za nový. Jsou provozy kde mají konvektomat už třeba i 12 let a stroj jim dosluhuje. Zde uvádím příklad jednoho z našich zákazníků, který si od nás půjčil konvektomat na zkoušku do své restaurace v Holešově, která se jmenuje restaurace Kanada. V krátkosti vám popíši kroky, které k půjčení konvektomatu vedou a celý průběh pujčení konvektomatu na zkoušku.

Toto jsou důvody, proč majitel restaurace zvažuje pořízení nového konvektomatu

  • zákazník měl v kuchyni konvektomat starý, který se již často kazil
  • tento cca 12 let starý konvektomat zaostával svými výsledky vaření za dnešním moderním konvektomatem

Zákazník nás oslovil s poptávkou konvektomatu. Po domluvení schůzky jsme jej navštívili v jeho restauraci, kdy jsme si pohovořili o jeho provozu. Vždy nás zajímá, co se v dané kuchyni vaří, jaký počet porcí denně, jaká je skladba jídelního lístku apod. a podle toho navrhneme velikost a vybavenost konvektomatu.

Půjčení konvektomatu na zkoušku

Vždy našim klientům klademe na srdce, před pořízením jakéhokoli konvektomatu, aby jej nejprve viděli vařit. A tak jsme klienta pozvali na naše předváděcí vaření v konvektomatu, aby viděl na vlastní oči, co tento nový konvektomat Rational dokáže. Klient přijel i s druhým majitelem provozu a dvěmi kuchaři s každé směny, jak jsme mu doporučili.

Po shlédnutí předváděcí akce, byl klient výsledky vaření nadšený a tak jsme mu navrhli, aby si konvektomat Rational půjčil na zkoušku do své resturace na dva týdny a aby se tak na vlastní kůži přesvědčili, jaký přínos může mít konvektomat Rational přímo v jejich provozu.

Pujčování konvektomatu Rational na zkoušku je zdarma a děláme jej velmi často. Jelikož klient měl v kuchyni již starý konvektomat, měl tím pádem připraveny všechny nutné přivody, jako je odpad, voda a el. napětí.

Samotné odpojení starého přístroje a zapojení nového od přijezdu na místo nám trvalo asi 30 minut a už jsme vařili v novém. Při půjčení konvektomatu je nutné, aby jsme zaškoli kuchaře, aby konvektomat uměli ovládat. Jelikož bylo brzké poledne, bylo třeba uvařit meníčka, s čímž si konvektomat i kuchaři hravě poradili.

Po vydání poledního menu, kdy v resturaci nával zákazníků trošku polevil jsme měli v kuchyni čas na to, aby jsme kuchařům vysvětlili vše k ovládání a způsobu vaření v konvektomatu. Toto zaškolení při půjčení konvektomatu trvá cca 2-3 hodinky a kuchaři jsou schopni plnohodnotně vařit. Samozřejmostí je u nás kuchař na telefonu, aby se kuchaři mohli kdykoli poradit s našim kuchařem, pokud by to bylo zapotřebí.

Podívejte se zde na krátké video, jak můj kolega Honza vysvětluje ovládání a vaření v konvektomatu Rational přímo v provozu, kde jsme konvektomat půjčili na zkoušku.

Zaškolení při prodeji konvektomatu Rational je však mnohem delší a obsáhlejší. Zpravidla probíhá čtyři dny.

  • 1. Den – seznámení s konvektomatem, popis ovládání atd.
  • 2. Den – předvedení, co konvektomat umí
  • 3. Den – vaření a vložení vašeho jídelníčku do konvektomatu
  • 4. Den – doladění funkcí a zodpovězení případných dotazů

Zajímá vás, jak půjčení konvektomatu v této restauraci dopadlo? Tak si přečtěte 2. díl toho článku zde >>>

Označeno s:
Označeno v Blog, Případová studie, Případy dokončených projektů