Chcete konvektomat na splátky a spoustu výhod zdarma? Jak na to?

Jak ugrilovat v konvektomatu Rational kuřecí křídla?

Grilovaná kuřecí křídla jsou pochoutkou, která by neměla chybět na jídelním lístku většiny českých restaurací, ale dá se s nimi oživit i jídelníček závodní jídelny.

Nejdřív zde popíši, jak se křídla dělají špatně. Chybou je je dělat křídla ve fritéze. Taková křídla nejsou dobrá, nemají chutnou a křupavou kurčičku a jsou nasáty olejem. Taková křídla když dostanu, tak je okamžitě vracím zpět obsluze.

Chybou také je si křídla předvařit a poté je třeba dodělat v salamadru neboli grilu. Pokud křídla předvaříte, dostanou chuť vařeného masa a zákazník hned pozná, že nejsou odgrilována.

Tak jak tedy udělat ty nejleší grilovaná křídla? V konvektomatu Rational. Pěkně od syrového stavu uděláte skvělá křídla cca za 14 minut. Křídla budou mít nádhernou barvu, kůžička bude křupavá a uvnitř budou křídla krásně šťavnatá.

Jako náš tip, který máme odskoušený z naši restaurace doporučujeme po ugrilování křídla v misce prohodit s BBC omáčkou. Na horká křídla se omáčka krásně nalepí a křídla tak pozvednete chutí na další úroveň.

Označeno s:
Označeno v Blog, Návody a postupy