V resturaci Kanada měli konvektomat Rational na zkoušku půjčený zhruba 14 dní a za tento čas se do konvektomatu Rational kuchaři „zamilovali“ a již by jej za nic neměnili.
V konvektomatu se tak nyní přes noc vaří meníčka na druhý den, připravují kolena a žebra do zásoby na jídelní lístek a při výdeji se v konvektomatu regenerují. Přes obědy, kdy je největší špička se konvektomat Rational SCC61 mění v opékací desku a kuchaři používají systém ELC, kdy v něm vaří různá jídla najednou na objednávku.
Půjčení konvektomatu Rational dopadlo v restauraci Kanada nakonec tak, že nejenže si majitel zapůjčený konvektomat koupil, ale koupil k němu ještě jeden konvektomat CM61 a nyní v kuchyni má konvektomaty dva postavené na sobě, jako tzv. Combiduo.
Konvektomat SCC61 slouží přes spičku na grilování, pečení apod. a druhý konvektomat jako přílohový či jako udržovací pro výdej a regeneraci. Nyní když jsou v kuchyni dvě nezavislé komory pro vaření si může restaurace dovolit pořádat mnohem větší akce či několik akcí najednou ve všech saloncích, plus je schopna přiravit na vývoz daleko více jídel v té nejlepší kvalitě.
Chcete si také půjčit konvektomat na zkoušku do své kuchyně? Vyplňte formulář níže a my se s vámi spojíme a vše zařídíme.